CONTACT

 

PURE 
TEA & TASTE

 

Nathalie Blankwater-Hiep

Mosselplaat 22

2134 WG Hoofddorp

023.5749920 / 06.49862111

info@puretea-and-taste.nl 


 

EVEN VOORSTELLEN ...


De vrouw achter PURE ben ik, Nathalie Blankwater-Hiep, wonend in Hoofddorp met mijn man, dochter en hond. Na een dienstverlenende achtergrond in de horeca, detailhandel en het bedrijfsleven is begin 2012 PURE gelanceerd om mijn hobby in een eigen zaak onder te brengen. Regelen en organiseren is iets wat ik graag doe, het is leuk om producten te maken en in te kopen om vervolgens op een mooie manier te presenteren, met oog voor detail. Fijn om een sfeer neer te zetten van genieten zonder zorgen, niets is leuker dan anderen blij te maken. Het ondernemerschap geeft me dan ook energie en inspireert mij zodanig dat ik kan streven naar een hoge kwaliteit van zowel de thee, de wijn als de delicatessen met een creatieve en trendy styling!

- PURE TEA & TASTE is een onderdeel van OFFICE22 -


Naast de catering activiteiten doe ik ook opdrachten als stylist en fotograaf, zie voor info  http://www.zebranostyling.nl . Als virtuele ondersteuner (VA) kan ik je ook van dienst zijn, zie http://www.backoffice22.nl

Facebook

Liken mag... https://nl-nl.facebook.com/nathalie.blankwater

-------------------------------------------------------------------------------

 

REACTIES


Ook vandaag nog heb ik de nodige lof-uitingen van collega's mogen ontvangen over de high tea van gisteren. Gezien de zeer positieve ervaring met uw dienstverlening, hoop ik dat ik mijn collega's op een idee heb gebracht en zij u op zekere dag ook zullen weten te vinden! Met vriendelijke groet, Dirk van Room (Overheidsinstelling Hoofddorp)Wat leuk! Ik vind het super, wat een vrolijk en lief geheel, dankjewel! Heel blij dat we jou gevraagd hebben voor de bruiloft-bedankjes :-) SanneDe High Tea was uitstekend verzorgd, wat zag het er mooi uit! Leuk de foto's ook! Ik ga je zeker onthouden en wat mond tot mond reclame voor je doen! Groet, Eva (Gemeentelijke instelling Hoofddorp)Nogmaals hartelijk dank voor het verzorgen van de High Tea tgv mijn 65ste verjaardag. We hebben er allemaal van genoten!! Groet, AlmaBedankt voor mijn geweldige Sara-feest. De verzorging van de tafels en de variatie aan lekkere hapjes waren enorm! Iedereen heeft zitten smikkelen en smullen en was laaiend enthousiast over de verzorging. Nogmaals hartelijk dank, ik zal je aanbevelen...Groet, Monique Scheelings  Dank je wel Nathalie, het was een super gezellige en luxe picknicktafel:-) Mijn collega's waren ook allemaal heel enthousiast over jouw concept. Nogmaals dank! Janneke (Gezondheidsdienst Hoofddorp)Nathalie, het was top!!!
Heel erg bedankt en je hebt echt overal aan gedacht. Het zag er allemaal zo mooi uit en was heerlijk! Annemarije Roeland


Super bedankt Natalie voor het verzorgen van de High Tea vandaag. Heel mooi en lekker en leuk en een compleet verraste zwangere zus! Groet, Martine
Het was idd fantastisch! Super lekkere hapjes en de tafel was erg mooi opgemaakt! Echt top! Michelle Beumer


Beste Nathalie, bedankt voor de heerlijke High Tea en de fijne service!Nienke Koelers (Technologisch bedrijf Hoofddorp)   

Hallo Nathalie, wij kijken terug op een heel geslaagde middag, bedankt!
Met vriendelijke groet, Marcel van Kerkvoorde Nogmaals mijn complimenten voor de lekkere, veelzijdige en met liefde voor detail verzorgde High Tea afgelopen zaterdag. Uw website, de boeking, het contact en de opbouw alles was zeer professioneel en bijzonder prettig.
Met vriendelijke groet, Anette Tenthof 


De High Tea ter gelegenheid van het afscheid van een collega was zeer geslaagd. Nathalie van Pure Tea and Taste is er in geslaagd om in onze zakelijke omgeving een sfeervolle ruimte te creëren met een prachtig aangeklede tafel met heerlijke hapjes en een grote keuze in thee. De collega's waren zeer enthousiast. Ook het feit dat ons al het werk uit handen is genomen, is zeer goed bevallen. Dus ook voor een zakelijke opdracht is Pure Tea and Taste een perfecte keuze.
Jolanda Viguurs (Farmaceutisch concern Hoofddorp)De for-ever 39 High Tea van afgelopen zaterdag was een succes! Ik heb genoten en de gasten ook. De aankleding was super, de cheesecake top! Heerlijk en een echte aanrader voor iedereen die van een mooi verzorgt feestje houdt, dankjewel. Martine HuizingWat kan ik nog toevoegen aan alle mooie berichten in dit gastenboek? Afgelopen zaterdag heb ik zelf mogen ondervinden dat het allemaal klopt: alles tot in de puntjes perfect geregeld, een prachtig gedekte tafel, een enorme diversiteit aan thee en zoetigheden en alles smaakte even lekker! En de eigenaresse van PURE Tea & Taste was zoals altijd weer een fantastische gastvrouw! Dank je wel voor de gezellige middag, Nathalie! Debby de FeberWe hebben enorm genoten. Bedankt voor de prachtige aankleding, bijzondere theesoorten en heerlijke hapjes! Shantal van RijnMooi concept, perfect geregeld en heerlijk. Wij hebben genoten. Een echte aanrader.  Ingrid Uljee  Afgelopen zaterdag genoten van een high tea verzorgt door PURE Tea & Taste. Het was geweldig! De tafel was prachtig gedekt er waren heel veel verschillende soorten thee en zoetigheden en de sandwiches waren echt voortreffelijk. En wat een heerlijkheid dat je zelf niets hoeft te doen, echt een aanrader! Esther UljeeIk heb heerlijk genoten van de Hightea afgelopen zaterdag. Zoals gewoonlijk was alles top verzorgt. De diverse thee smaken maakte het des te interessanter, sommigen combinaties had ik nog nooit van gehoord, of zelfs over nagedacht ! De heerlijke zoete hapjes maakten het verhaal compleet. Fantastisch, meer kan ik er niet van maken! You are an excellent host! Saskia MacFarlane  Pure Tea & Taste heeft onlangs bij ons thuis een high tea verzorgd. De tafel was prachtig gedekt: strak, modern en heel stijlvol. De hapjes waren heel diverse en smaakten heerlijk. High tea, maar dan in een eigentijds jasje. Mijn gasten waren erg enthousiast. Alles was keurig op tijd bezorgd en weer opgehaald. Het was heel fijn om zelf eens geen inkopen te hoeven doen. Ik kan het iedereen aanraden. Jolanda RaschHigh tea van 1 april was fantastisch geregeld. Mooi gedekte tafel, met modern servies. Diverse verse hapjes zoet/hartig van goede kwaliteit. Veel heerlijke verschillende smaken thee. Smaken waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Geen voorbereidingen vooraf, want dat doet PURE. Je hebt alle tijd voor je gasten en achteraf wordt alles opgeruimd. Wist niet dat een High tea thuis zo relaxed kon zijn. Kim de RosierHeb heerlijk genoten van de high tea van afgelopen zondag. De tafel zag er geweldig uit, bijna zonde om er iets van te eten. Mijn smaakpapillen zijn behoorlijk verwend met al die verschillende hapjes. Heb thee gedronken waarvan ik niet eens wist dat die smaak bestond; de lavendel-vanille thee heeft mij verrast! Ik ga PURE zeker aanraden en vooral vermelden hoe fijn het is om na zo'n middag niks af te wassen en op te ruimen!! Debby JaneWat had je het fantastisch geregeld Nathalie!! Ik heb er van genoten.
De tafel zag er prachtig uit. Leuk dat je voor strak, wit servies hebt gekozen in plaats van het klassieke Engelse. Veel hipper!! En ZO veel verschillende hapjes van uitstekende kwaliteit. Vers, en rijk van smaak. Wat een gesmikkel....Gr, Debby WesterbeekBeste Nathalie,
Hartelijk dank voor de voortreffelijk verzorgde high-tea van 1 april. Het was erg lekker en je had aan werkelijk alles gedacht. Heerlijk dat alles daarna weer opgehaald wordt, we hebben erg genoten.
Wendy Beers